Adidas kickbokshandschoenen kopen

Ben je op zoek naar Adidas kickbokshandschoenen? Bekijk dan ons volledige assortiment op Vechtsportwinkel. Wij hebben kickbokshandschoenen van het merk Adidas is verschillende maten, uitvoeringen en kleuren.
Maat
Kleur
Merk
Maat
Kleur
Merk

Adidas kickbokshandschoenen

Bij het kiezen van de juiste maat Adidas kickbokshandschoenen spelen meerdere factoren een rol, en we staan klaar om je te helpen de perfecte pasvorm te vinden. Adidas biedt een breed scala aan kickbokshandschoenen, waardoor er voor iedereen een geschikte optie is. Hier zijn enkele richtlijnen om je te helpen bij het selecteren van de juiste maat Adidas kickbokshandschoenen, afhankelijk van je gewicht of leeftijd:

Kinderen van 4 tot 8 jaar: 4 tot 8 oz
Dames en jeugd: 10 tot 12 oz
Heren tot 84 kg: 14 oz
Heren zwaarder dan 85 kg: 16 oz
Adidas kickbokshandschoenen staan bekend om hun uitstekende slanke pasvorm, wat vooral gewaardeerd wordt door dames en jeugdige vechtsporters. De maten 8/10 oz en 12 oz zijn populaire keuzes voor vrouwen en jongeren.

Of je nu betrokken bent bij kickbokszaktraining, boxfit training, pads kickboksen met een personal trainer of serieuze kickbokstrainingen, Adidas kickbokshandschoenen bieden opties voor verschillende trainingsbehoeften. De PU kickbokshandschoenen van Adidas zijn ideaal voor algemene training, terwijl ervaren kickboksers die frequent trainen de voorkeur kunnen geven aan de volledig leren Adidas kickbokshandschoenen vanwege de hoogwaardige padding.

Je vraagt je misschien af of er verschil is tussen Adidas kickbokshandschoenen en Adidas bokshandschoenen. Het antwoord is nee, er is geen wezenlijk verschil, maar er zijn persoonlijke voorkeuren. Sommige kickboksers geven de voorkeur aan Adidas kickbokshandschoenen met extra padding op de knokkels. Het is interessant om te weten dat zelfs de Nederlandse boksbond Adidas kickbokshandschoenen gebruikt, goedgekeurd door de AIBA en voorzien van een speciaal logo.

Ons ervaren team staat klaar om je te adviseren over de verschillende modellen Adidas kickbokshandschoenen. Naast Adidas kickbokshandschoenen bieden we ook andere merken aan, zodat je altijd de beste optie kunt kiezen voor je kickbokstrainingen.