BJJ pak kopen

Maat
Kleur
Merk
Maat
Kleur
Merk

BJJ pak

Voor de Brazilian Jiu Jitsu (BJJ)sporters hebben wij Brazilian Jiujitsu pakken in de maten A1, A2, A3 en A4. Wij bieden een uitgebreide keuze uit diverse gerenommeerde merken zoals Adidas, Top Ten en Essimo. Vergeet niet om er een nieuwe BJJ band bij te bestellen.

Vechtsportwinkel heeft een grote collectie Braziliaans Jiu Jitsu gi's van de hoogstee kwaliteit. De Braziliaans Jiu Jitsu pakken zijn gemaakt van een stevig katoen of polyester/katoen. Bij een polyester/katoen samenstelling is het pak lichter maar wel steviger dan traditioneel 100% katoenen BJJ pakken. Meer comfort zonder in te hoeven boeten op de kwaliteit en stevigheid van het pak dus.

Op onze overzichtelijke webshop bieden wij de keuze uit diverse kleuren pakken. Ook kunt u kiezen voor een neutraal BJJ pak zonder aangebrachte patches, maar ook uit pakken die reeds zijn voorzien van een prachtige patch, borduring of exclusieve binnenvoering. De pakken zijn verkrijgbaar in alle prijscategorieën. De meeste zijn voorzien van dubbele stiksels om uitscheuren te voorkomen. Wanneer u online, direct op onze webshop, een BJJ pak kiest van de hoogste kwaliteit kunt u gegarandeerd jaren genieten van uw nieuwe pak. U krijgt één jaar garantie op uw pak wanneer u deze aankoop in onze webwinkel.

Kortom, een Braziliaans Jiu Jitsu pak koopt u bij Vechtsportwinkel.com!