Wanneer je bij Vechtsportwinkel een account hebt aangemaakt kan je direct starten met het verzamelen van punten. Je krijgt automatisch en volledig gratis toegang tot ons beloningscentrum. Hier vind je jouw persoonlijke puntensaldo. Spaar met elke aankoop voor punten die je korting geven op je toekomstige aankopen. Gratis en volledig automatisch.

Hoe ons klantloyaliteitsprogramma werkt en waarom we dat hebben opgezet leggen we graag voor je uit.

Klantloyaliteitsprogramma 

  • Verdien 5 punten voor elke € 1,- die je bij ons hebt uitgegeven
  • Verdien 20 punten voor elke product review die je schrijft
  • 100 punten = € 1,- korting
  • Punten zijn niet inwisselbaar voor geld en kunnen niet worden uitgekeerd

Wij vinden het belangrijk dat jij als klant bij ons terug blijft komen. Niet alleen voor onze goede service maar ook voor onze scherpe prijzen. In plaats van te strooien met kortingsacties die wellicht niet altijd op het juiste moment komen en voor een beperkte periode geldig zijn, willen wij jou juist belonen voor je aankopen via Vechtsportwinkel.

Hoe meer je bij ons koopt, hoe hoger je punten saldo wordt. Deze punten kan je tijdens het afrekenen direct inwisselen voor korting. Op deze manier spaar je zelf voor korting op onze webshop en kan je de gespaarde punten inwisselen op een moment dat jou dat uit komt.

Ook kan je punten sparen door product reviews te plaatsen. Hiermee helpt je ons op nog beter informatie te kunnen geven over het product. En daar mag best wat tegenover staan.

Veel gestelde vragen over ons loyaliteitsprogramma

Hoeveel punten krijg bij elke bestelling?

Voor elke Euro die je uitgeeft bij Vechtsportwinkel ontvang je 5 punten. Heb je een aanschaf gedaan van 100 euro? Dan worden er 500 punten toegevoegd aan jouw puntensaldo. Deze kan je bij een volgende aankoop inwisselen voor korting. Wissel je 500 punten in? Dan krijg je direct 5 euro korting op je aankoopbedrag.

Hoe kan je de punten inwisselen voor korting?

Dit is heel erg simpel. Voor elke aankoop die je bij ons doet worden er punten toegevoegd aan jouw puntensaldo. Wanneer je een puntensaldo hebt opgebouwd kan je deze inwisselen tijdens het afrekenproces. Per 100 punten krijg je 1 euro korting. Deze wordt als je (een deel) van je bestelling wil betalen met je gespaarde punten van het aankoopbedrag afgetrokken. Super simpel. Zo worden onze loyale en terugkerende klanten beloond voor hun vertrouwen in onze webwinkel.

Hoe kan ik nog meer punten verdienen?

Naast de punten die je ontvangt voor de aankopen bij Vechtsportwinkel kan je ook punten verdienen met het schrijven van reviews. Per geschreven review krijg je van ons 20 punten.

Waar kan ik mijn puntensaldo vinden?

Wanneer je een account hebt aangemaakt op Vechtsportwinkel kan je het puntensaldo terugvinden in het klantendashboard.

Kan ik mijn puntensaldo ook inwisselen voor geld?

Nee, het is niet mogelijk om het puntensaldo om te wisselen in geld of een restitutie. Het puntensaldo kan alleen worden gebruikt voor kortingen op een nieuwe aankoop via onze webwinkel.

Wat zijn de voorwaarden van het programma?

In Artikel 23 van onze Algemene Voorwaarden treft u de voorwaarden en bepalingen van het Vechtsportwinkel Klantloyaliteitsprogramma. Punten kunnen worden ingewisseld op Vechtsportwinkel.com voor korting. Het is niet mogelijk om punten om te zetten of uit te betalen in contant geld of cadeaubonnen. Het is niet mogelijk om punten in te wisselen tijdens dezelfde transactie waarbij ze worden verdiend.

Opgebouwde punten vormen niet uw eigendom en hebben buiten dit klantloyaliteitsprogramma geen waarden. De punten zijn een tegoed dat Vechtsportwinkel op elk moment kan herroepen. Punten kunnen bij overleden niet op basis van familiebanden of anderzins worden overgedragen.