Essimo judopak kopen

Met de judopakken van Essimo haal je kwaliteit naar de dojo voor een scherpe prijs. Alle pakken van Essimo, of het nou de beginnerspakken zijn of die zeer geraffineerde pakken uit het hogere prijssegment, voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen zonder een deuk te slaan in jouw portemonnee. Dankzij de constante kwaliteitsbewaking, jarenlange ervaring en passie voor de judosport, biedt Essimo een optimale prijskwaliteitverhouding.
Maat
Kleur
Merk
Maat
Kleur
Merk

Essimo judopak

Op Vechtsportwinkel tref je een zeer breed assortiment aan Essimo judopakken. De keuze is reuze, met of zonder IJF goedkeuring en in elk prijssegment. De jarenlange ervaring zie je terug in de doordachte designs en onomstootbare kwaliteit. Een judopak van Essimo is er een waar je jarenlang mee kan doen.

Welk Essimo judopak is geschikt voor mij?

Ben je een beginner? Dan zal een dunner en lichtgewicht judopak een betere keuze zijn dan een zwaar en een professioneel pak. De Essimo Koka is daartoe een zeer geschikte keuze. Dit judopak is beschikbaar met schoulderembleem en zonder. Dit is ook aan te bevelen voor kinderen die net gaan starten met judo. Ben je al wat verder? Dan kan er gekozen worden voor een semi-wedstrijdpak. Voor officiële toernooien en de doorgewinterde judoka adviseren wij de Essimo Wazari of Essimo Ippon judopakken. Ga je voor internationale competitie? Kies dan voor een IJF goedgekeurd judopak.

Welke maatvoering hanteert Essimo?

De pakken die zijn gemaakt van 100% katoen krimpen flink in de was. Daarom adviseren wij bij de pakken van Essimo een judopak te kiezen dat 10 centimeter langer is dan jouw lichaamslengte. Bij samenstellingen van katoen én polyester, zoals de IJF judopakken van Essimo, adviseren wij een maat te kiezen die 5 centimeter boven jouw lichaamslengte is. Dan heb je geen hoogwater nadat je het pak 3 keer hebt gewassen.