Tokaido Karate

Tokaido Karate
Vechtsportwinkel is de officiële leverancier van Tokaido karate uitrusting in het Nederland. Wij leveren hoogwaardige Tokaido karatepakken, Tokaido karatebanden en Tokaido beschermers. Of je nu een elite professionele karateka bent die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige Tokaido-gi of band die in Japan is gemaakt, of je je Tokaido-handschoenen nodig hebt voor je volgende wedstrijd, wij hebben een compleet assortiment van deze Japanse favoriet. Bekijk het complete Tokaido assortiment op Vechtsportwinkel.
Maat
Kleur
Merk
Maat
Kleur
Merk

Tokaido

In 1956 begon Shizuo Sugiura in Japan karatepakken te maken en het merk Tokaido was geboren. In korte tijd kreeg het merk wereldwijd een cultstatus.

Bij Vechtsportwinkel, dé Nederlandse webshop gespecialiseerd in de verkoop van karatepakken, vind je sinds in onze uitgebreide collectie hoogwaardige uniformen (karate gi), banden (obi) en beschermers van Tokaido. Dankzij de uitstekende kwaliteit en hoge afwerking is Tokaido in de loop der jaren enorm populair geworden en wereldwijd de standaard geworden voor perfecte karate-uitrusting. De meeste Tokaido producten die we aanbieden zijn WKF-goedgekeurd en daardoor de beste keuze, niet alleen voor nationale, maar ook voor internationale wedstrijden.

Of je nu een gemotiveerde beginner bent die zijn eerste ervaring opdoet, een gevorderde karateka die al veel succes heeft behaald, of een professional die deelneemt aan belangrijke toernooien, binnen onze Tokaido collectie vind jij alles wat je nodig hebt voor training en competitie.

Ontdek nu ons uitgebreide Tokaido assortiment en ga goed voorbereid de mat op met een karatepak, band of de beschermers van de beste kwaliteit.

De Tokaido artikelen, die wij als Vechtsportwinkel verkopen, zijn direct uit voorraad leverbaar.