Ben jij een personal trainer, sportschool-, gym- of verenigingshouder? Dan hebben we goed nieuws voor je. Vechtsportwinkel is de webshop in vechtsport- en fitnessproducten voor iedereen. In die hoedanigheid bedienen we naast individuele klanten ook sportscholen, personal trainers en sportclubs. Voor die doelgroep hebben wij een speciale service.

Al sinds 2007 staan wij met kennis van zaken klaar voor ondernemers als jij. Met een goede bereikbaarheid, heldere productgaranties, vlotte levertijden en mooie voorraadposities bedienen we jouw zaak optimaal. Dit alles met een team van gedreven mensen die altijd bereid zijn je bij te staan in het maken van de juiste keuze. Door zakelijk een bestelling te plaatsen zijn wij in staat om nog sneller en gemakkelijker jouw sportschool of club van de bestelling te voorzien. Zo voorzien wij in een servicegerichte en gemakkelijke manier om jouw onderneming zo goed mogelijk te laten functioneren.

Om te bewijzen dat we echt geven om jou als klant hebben wij van Vechtsportwinkel een speciaal loyaliteits- en kortingsprogramma ontwikkeld. Als sportschool- of verenigingshouder zoek je naar mogelijkheden om nieuwe omzetstromen te vinden. Wij helpen daar goed bij. Wij bieden toegang tot ons loyaliteits- en kortingsprogramma en bieden je direct korting op alle (toekomstige) bestellingen. Dit kan oplopen tot 20%!

Elke sportschool-, sportvereniging, personal trainer, sportinstructeur, bedrijf of andere organisatie met een geldige KvK-registratie komt in aanmerking voor het loyaliteitsprogramma. Dit programma is dus exclusief voorbehouden aan organisaties en niet aan particuliere klanten.

Grote bestellingen zijn mogelijk! Met onze hulp heb jij grote partijen snel in huis via een transparante bezorgservice.

Wij waarderen jou als klant. Daarom zorgen wij er persoonlijk voor dat de bestelling correct afgehandeld wordt.

Bestel jouw nieuwe gear voor jouw onderneming dus nu bij Vechtsportwinkel. Wij doen ons best om jou te voorzien in het gene waar jij het beste in bent: sporten en fitnessen met jouw klanten zonder kopzorgen!

Bel voor meer info 0318 847060 of mail customerservice [at] vechtsportwinkel.com.

Hartelijke groet,
Team Vechtsportwinkel