TOP TEN

Maat
Kleur
Gewicht
Merk
Maat
Kleur
Gewicht
Merk

TOP TEN

Het bedrijf Budoland werd in 1992 opgericht door Peter Kruckenhauser in Bruckmühl, Duitsland. Sinds september 2009 is het hoofdkantoor gevestigd in een nieuw gebouwd gebouw in Flintsbach. Een wereldwijd dealernetwerk garandeert een vlotte distributie van de producten over de hele wereld. Budoland is wereldwijd een van de toonaangevende producenten van sportartikelen op het gebied van material art en boksen. De producten van de merken HAYASHI en TOP TEN worden wereldwijd verkocht en worden gebruikt op de Olympische Spelen, op Europese kampioenschappen en Wereld kampioenschappen . De producten van Budoland zijn goedgekeurd door vele internationale verenigingen zoals AIBA, ITF, WAKO, WKF.

Vechtsporten ontwikkelen zich wereldwijd snel en krijgen nu steeds meer media-aandacht. De eerste jeugdolympiade vond plaats in Singapore. TOP TEN leverde de officiële uitrusting voor het boksen. Boksen voor vrouwen is nu een Olympische sport, TOP TEN was de officiële leverancier voor het WK in Barbados. De eerste langverwachte “Sport Accord Combat games 2010” vonden plaats in Beijing onder toezicht van het IOC.vJe zou het kunnen zien als de Olympische Spelen van erkende vechtsporten. TOP TEN was de officiële leverancier in WAKO kickboksen. De ITF Taekwondo, WAKO Kickboxing en WKF Karate Europe en Wereldkampioenschappen vinden ook plaats met TOP TEN en Hayashi als officiële leverancier.

TOP TEN staat wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige en innovatieve producten. Samen met experts uit de sport, geneeskunde, techniek en uit de auto-industrie hebben we baanbrekende producten ontwikkeld.