Thuisfitness

Fit blijven tijdens de Coronacrisis met het gratis thuisfitness programma van Vechtsportwinkel x Rosalie Goes Personal

Het hoeft niet lastig te zijn om fit te blijven tijdens de Corona crisis. Met de verlenging van onze micro lockdown tot 1 juni, waarbij we echt anderehalve meter afstand moeten bewaren en zoveel mogelijk thuis moeten blijven, zit het sporten in de sportschool of het park er even niet in. Gelukkig is er thuis een hoop te doen. Zeker als je daarbij leuke en gemakkelijke oefeningen kan gebruiken. Diverse sportscholen en personal trainers hebben hun plan van aanpak aangepast. Zo ook Vechtsportwinkel vriendin Rosalie van Loo. Meer haar leuke en inspirerende trainingsprogramma’s blijf je lekker fit en in shape. En dat helemaal gratis.

Met de onderstaande videos van Rosalie van Loo blijf jij tijdens de Corona-crisis lockdown lekker in shape. Alle fitness oefeningen kunnen worden gedaan met gehamsterde artikelen zoals wasverzachter, wc-rollen en ingeblikte groenten die je in de rugzak doet. Ben jij geen hamsteraar? Kies dan voor onze gewichten of andere fitness materialen.


Bulgarian Split Squad 4 x 20 (links / rechts)

Air Squats 4 x 20

Overhead lunges Alternating 4 x 10 links / rechts

Wall Sit 4 x 40

Dippen (voetenstand van makkelijk naar zwaar) 4 x 15

Biceps Curl 4 x 20

Trusters 4 x 15

Bent over row 4 x 20

4 x 3 (heen en weer)

4 x 4 stapels

4 x 2 stapels

4 x 4 stapels

Over Rosalie goes Personal
Rosalie van Loo is eigenaar van Rosalie Goes Personal (RGP). Ze is gespecialiseerd in gewichtsbeheersing, krachttraining en het opbouwen van spiermassa, personal training, bootcamp, kickboksen en maakt op maat voedingsadviezen. In 2015 heeft ze haar bedrijf opgezet vanuit haar passie voor sport en gezondheid. Na het afronden van diverse studies en jaren werkzaam te zijn geweest in de fitness- en personal trainingsbranche, besloot ze voor zichzelf te beginnen op het gebied van gezondheidscoaching en personal coaching. Ze wil er graag voor zorgen dat mensen weer lekkerder in hun vel zitten, zich fitter en energieker voelen. Rosalie gelooft dat ieder mens en elk lichaam uniek is en dat voor elk doel een unieke aanpak vraagt. Ze is daarom voorstander van functioneel trainen, waarbij ze vertrouwd op oefeningen die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken om te bewegen. Met een persoonlijke en positieve benadering weet ze haar jou te motiveren.
Meer weten? Bezoek haar website, facebook of instagram.